Ken je dat? Je hebt een kast vol kleding, maar je weet niet wat je aan moet trekken. Toch kan je met enkele mooie mode-klassiekers je garderobe weer helemaal nieuw maken. Door een paar goeie klassiekers toe te voegen kan je je kledingkast, ziet alles er weer als nieuw uit. 

Klassiekers als basis voor je garderobe

Trends zijn tijdelijk, die komen en gaan. Maar met een klassieker zit je eigenlijk altijd goed. Het past op bijna elk kledingstuk en raakt nooit uit de mode. Het is een must en een goeie basis voor je garderobe. Daarnaast ben je er altijd zeker van dat je er stijlvol bij loopt, en ja, dat willen we toch allemaal?

 

Stijliconen

Als we in de geschiedenis kijken, zie je dat de meest stylish celebs zich veelal kleden in de klassieke kledingstijl. Stijlicoon Audrey Hepburn in het Bretonse shirt, Marylin Monroe met de zwarte coltrui, maar bijvoorbeeld ook een Meghan Markle van nu. Ze is één van de stijlicone van onze tijd. Door haar stylische klassieke stijl raakt ze daardoor nooit uit de mode.

Liefde voor kwaliteit

Als je voor klassiekers gaat, neem dan wel items van goeie en luxe kwaliteiten. Doordat deze kledingstukken lang mee moeten gaan is het juist van belang dat je iets koopt van goede kwaliteit. Soms is het even sparen, maar dan heb je ook wat!  Bij PLEIN PUBLIQUE hebben we al sinds jaar en dag een liefde voor die tijdloze, goed gemaakte, exclusieve en trendy dameskleding. Iconische klassiekers die met een dikke tien voor de test of time zijn geslaagd vertalen wij met een exclusief tintje, een trendy sausje en soms een flinke knipoog.

Welke klassiekers wij hebben geselecteerd voor jou bucketlist? Deze vind je via deze LINK

Enjoy! Grtjs, Nicole