Ga naar content
Gratis shopper bij bestellingen boven de €75 >

De leukste, nieuwste, en interessantste Blogs van PLEIN PUBLIQUE

Capsule wardrobe samenstellen tips
In 7 stappen gemakkelijk je eigen capsule wardrobe samenstellen
Een capsule wardrobe is duurzaam, stijlvol én leuk voor je portemonnee. Maar hoe begin je? Heel simpel! We delen 7 tips voor het samenstellen van je nieuwe capsule wardrobe.
'Ik heb geleerd dat niets alles perfect hoeft' aldus Nicole Hoefsmit in QEY
'Ik heb geleerd dat niets alles perfect hoeft' aldus Nicole Hoefsmit in QEY

Na tegenslag de schouders eronder zetten en weer doorgaan, jezelf opnieuw uitvinden. Vallen, opstaan, verbeteren en doorgaan. Daar weet de eigenraresse van PLEIN PUBLIQUE Nicole Hoefsmit alles van. Lees het nieuwe interview dat ze heeft gehouden met Be-qey.com

De geschiedenis van het T-shirt
De geschiedenis van het T-shirt
In deze blog vertellen we je geschiedenis van het T-shirt. Waar het T-shirt zijn naam aan te danken heeft, wie het voor het eerst een T-shirt droeg en hoe je een T-shirt tegenwoordig draagt. Lees je mee?
Hips voor de bips door de jaren heen
Hips voor de bips door de jaren heen
De geschiedenis van de nette huisbroek is lang. Want er is een tijd geweest dat vrije tijd niet heeft bestaan, dus de heerlijk comfortabele broek bestond niet. Maar ergens in de geschiedenis is deze ontstaan. Van sportbroek naar vrijetijdsbroek naar joggingbroek naar apartment pants. We hebben er een uitgebreide blog over geschreven. Lees je mee?
De geschiedenis van de polkadot stippen in de mode
De geschiedenis van de polkadot stippen in de mode

De stippen print, ookwel de polkadot genoemd, is dit seizoen terug van eigenlijk nooit weggeweest. Dus tijd voor een stukje geschiedenis van de de stippen jurk, rok en broek.  en speelt een glansrol in de nieuwe collectie van PLEIN PUBLIQUE. En je kent ons misschien inmiddels: Van infotainment over de Wondere Mode Wereld maken wij een punt. Dus, de polkadot? Die is spot-on. Daar  moet over geschreven worden.

Panterprint in de GRAZIA
Panterprint in de GRAZIA
We staan met de panterprint blouse LE SEZANNE in de GRAZIA. Hoe leuk is dat!
How to wear? Hoe draag je de rokken trend.
How to wear? Hoe draag je de rokken trend.
Zoals je al in meerdere blogs van ons hebt kunnen lezen, vinden we het leuk om over van alles te schrijven als het om mode gaat. Maar we krijgen vaak de vraag... 'Leuk zo'n trend, maar hoe draag je dat dan?'. Voor ons is het vaak voor de hand liggend hoe je een kledingstuk draagt, maar voor velen blijkbaar niet. Dus voila, hierbij een eerste blog over ' #howtowear'
Nederlands