Ga naar content
We doneren 1% van onze omzet terug aan de natuur 🌱

FAQ | Veel gestelde vragen

Hieronder hebben we een lijstje gemaakt van de veelgestelde vragen bij PLEIN PUBLIQUE. Mocht je vraag er niet tussen staan dan kan je ons natuurlijk altijd een berichtje sturen.

FAQ | Veel gestelde vragen

Verzending na je vakantie?

Ja, dat kan :-). Vul tijdens de checkout in het opmerkingenveldde datum in wanneer je je bestelling verstuurd wilt hebben. Wij reserveren dan je bestelling en versturen hem op de aangegeven datum.Kan jij lekker van je heerlijke welverdiende vakantie genieten!

Bezorgkosten

Tja, hier zijn we goed in, namelijk; dat is namelijk meestal gratis, maar we hebben er een lijstje voor: Verzendkosten

Bezorging

Nederland

In de checkout kan je kiezen of je jouw bestelling door DHL of PostNlL afgeleverd wilt hebben. Tevens kan je ook een PostNL pick-up point kiezen.

België
In de checkout kan je kiezen of je jouw bestelling door DHL of PostNlL afgeleverd wilt hebben.

Je kan bij ons zelf de retour aanmken. KLIK HIER en vul je gegevens in (e-mail en ordernummer) 

Je komt terecht in ons retour platform. 

Geef aan wat je wilt retourneren en de rest spreekt vanzelf. 

> Stuur het pakket met de items in originele staat (én voorzien van originele labels & kaartjes) volgens de retoursinstructies naar ons terug en bewaar je bewijs van verzending. 

RETOUREN & RUILEN PLATFORM

Retourkosten

Tja, ook hier zijn we goed in, namelijk; dat is namelijk meestal gratis, maar we hebben er een lijstje voor: Kosten

Tja, dat is een goeie. Eigenlijk zijn we best snel, maar 'sneller dan het geluid' leveringen doen we niet. Met andere woorden…voor 20:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden. Oeps, dat is toch wel weer best snel. Let wel, we zijn afhankelijk van koeriers en bij hen kan er vertraging ontstaan buiten onze controle om.

Ik heb het verkeerde artikel of de verkeerde maat ontvangen, wat nu? Oeps, hebben we zitten slapen? Nobody ’s perfect, dat blijkt dan maar weer eens. Sorry voor het ongemak – stuur ons een mail via hello[@]pleinpublique.comen we maken het zo snel mogelijk in orde. Vriendjes weer?

Welke zijn er niet… eigenlijk bijna alle betaalmethoden. Van iDeal tot creditcards tot Mistercash en Paypal.

Wij bieden geen achteraf betalen. De belangrijkste reden daarvoor is dat bij retourneren het erg lang kan duren voordat het bedrag via de betreffende betaalinstelling is verrekend en dus terugbetaald aan jou. Daar kunnen wij dan niets aan doen terwijl we het heel belangrijk vinden dat jij snel je geld terug hebt als je iets retourneert; dat doen we normaal binnen enkele dagen.

Mocht je hier nieuw zijn en ons nog niet helemaal vetrouwen, betaal dan met Paypal of met een creditcard. Daar ben je als klant altijd beschermd.

Zodra het teruggestuurde artikel (in originele staat met aangehechte labels & kaartjes) weer in ons bezit is, gaan we aan de slag met de verwerking en terugbetaling.

Heb je gekozen voor een voucher, dan krijg je de voucher met code gelijk na ontvangst toegestuurd naar je mailbox.

Het bedrag teruggestort op je rekening kan iets langer duren. Dat duurt maximaal 5 dagen (eigenlijk is het 1 of 2 dagen, maar we willen wat ruimte inbouwen om te ademen... just to be sure).

Zoals gezegd verwerken wij de retour snel. In 98% van de gevallen is je retourbedrag binnen twee dagen retour gestort op de rekening waarmee je hebt betaald.

Bij uitzonderingen duurt dit soms maximaal 10 werkdagen. Helaas is dit buiten ons om en zijn de banken die hierin vertragen. Bij twijfel kan je ons altijd een berichtje sturen dan lopen we het voor je na.

Voor creditcardbetalingen werkt het anders; wij verwerken het snel, maar bij creditmaatschappijen duurt het wat langer voordat jij het ziet. Dan duurt het maximaal 1,5 maand voordat het geld wordt bijgeschreven.

Wanneer het een cadeau was – en de ontvanger dus niet de koper is – betalen we uiteraard terug aan de oorspronkelijke koper. (Ja zeg, hebben ze een gegeven paard in de bek gekeken, krijgen ze nog geld op de koop toe – dacht het niet ;-))

Tja, dat is een goeie. Eigenlijk zijn we best snel, maar 'sneller dan het geluid' leveringen doen we niet. Met andere woorden…voor 20:00 besteld is dezelfde werkdag verzonden. Oeps, dat is toch wel weer best snel. Let wel, we zijn afhankelijk van koeriers en bij hen kan er vertraging ontstaan buiten onze controle om.

* Tijdens feestdagen en drukke periodes  zoals Black Friday, kerst, Pasen etc. kan het zijn dat we wat later leveren, dus hou daar rekening mee of vraagt het ons voordat je bestelt via hello[@]pleinpublique.com.

Wil je je bestelling wijzigen of annuleren?

Dan moet je heel snel zijn en dan kan het misschien. Aangezien we snel leveren, zijn wijzigingen soms niet meer mogelijk. Anyway, stuur ons een mailtje via hello[@]pleinpublique.com en wie weet!

Klacht? Garantie tot aan de deur hè?... Grapje.
Kan gebeuren, het blijft immers kleding. Stuur een mailtje naar hello[@]pleinpublique.com en we nemen je klacht altijd serieus. Don't be shy.

Mijn man heeft mijn merinowollen trui gewassen en nu is het een kindermodel. Wat kan ik doen?

Optie 1: Man inruilen

Optie 2: Trui weggeven aan een kind

Optie 3: Geef je man ons webadres en wij regelen met hem de rest. En laat hem vooral de volgende blog lezen: Hoe was ik mijn merinowollen trui zonder hij krimpt?

Op veler verzoek vertellen we je graag over de leveranciers van onze wol. Want, kritisch als jullie zijn: de vragen vlogen ons de laatste tijd om de oren. En niet alleen over duurzaamheid met betrekking tot ons leefmilieu en de planeet, maar ook over het welzijn van het dier achter de schermen. We hebben er een uitgebreid antwoord op gemaakt en die vind je hier

 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

Altijd, altijd, altijd. Onderaan elke pagina kun je jezelf aanmelden.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Onder elke nieuwsbrief vind je een unsubscribe link.

Je kan ons het beste bereiken via de e-mail. Zodra we een e-mail van je binnen krijgen, zoeken we gelijk jouw gegevens erbij. Dan kunnen we snel uitgebreid antwoord geven.

Natuurlijk is het ook leuk als je ons wilt bellen natuurlijk! Let wel: PLEIN PUBLIQUE is een enthousiast klein team, dat de hele dag druk bezig is om mooie items aan te kunnen bieden en te kunnen versturen. Om die reden zijn we telefonisch helaas niet altijd direct bereikbaar. Wel doen we ons best om zo goed als we kunnen altijd de telefoon op te nemen :-).

Je kunt ons bereiken via hello[@]pleinpublique.com of via het contactformulier.

Ons telefoonnummer is : +31(0)85-2018680

Lfs, Team PLEIN PUBLIQUE

Staat je vraag er niet bij?

Stuur ons een mailtje via onze contact pagina en dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.

Lfs, team PP

Contact pagina

Verzending voor 20:00 uur

Alle bestellingen die voor 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden

Shipping policy

21 DAGEN recht op retour

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg je direct je geld terug.

Refund policy