Ga naar content
We doneren 1% van onze omzet terug aan de natuur 🌱

OVER ONS

Tja, wie zijn wij eigenlijk? Goeie vraag!

Weten we zelf ook nog steeds niet haha, maar wat we wel weten is dat we een enorme passie hebben voor ons vak. We zijn ras-optimisten en houden van de mooie dingen in het leven. En zeker voor de klassiekers ofwel must-haves in je garderobe kast. Dus vind je bij ons veel Bretonse streepjes en andere never-out-of-fashion items.

Anyway, credits voor the usual suspects...

NICOLE HOEFSMIT

Creative director & founder.

Dat ben ik dus. Moeder van drie leukerds en ondernemer. Sport graag, hou van gezond en lekker eten en natuurlijk ook van een wijntje. (Eerlijk gezegd ben ik meer gaan sporten, zodat ik wel mijn wijntjes kon blijven drinken..;-)) . Buiten alle dingen die er bij komen kijken om een bedrijf te runnen pas ik ook alle samples door. Ter info, Ik ben 173cms lang, draag standaard een maat L/ 40 en heb cup D.

 

KIM VAN KLAVEREN

Photographer, designer and partner

Dat Kim en ik een match zijn, weten we bij PLEIN PUBLIQUE inmiddels al een tijdje, maar het werd tijd dat het officieel werd. We werken al meer dan drie jaar samen en hebben eigenlijk allebei hetzelfde idee. Het moet goed en het moet beter 😜. Samen maken we PLEIN PUBLIQUE steeds mooier en groter. Kim is een ultieme sparringspartner voor de collectie en verzorgt met heel veel talent de fotografie. Dus tijd voor handtekeningen, want Kim is inmiddels compagnon bij PLEIN PUBLIQUE 🎉 Hurray! ⁣

 

ANNE SMEETS

Marketing & Brand relations

Kim & ik hebben veel ideeën, héél véél ideeën en dat moet natuurlijk wel gestroomlijnd in een trechter terecht komen. Die Ideeën moeten namelijk campagnes worden. Dat is een best een klus. Onze topper marketinggirl Anne kan dit als de beste. Of anders gezegd... Anne zet iedereen aan het werk 😅.

 

LONNEKE BARTELS

Customerservice & supplychain assistant

Retourtje, vragen, klacht of gewoon een complimentje? Het hello[@]pleinpublique.com emailadres komt bij Lonneke uit. Ze is snel, accuraat, onvermoeibaar en, vinden wij dan ook wel weer belangrijk, gezellig! Lonneke werkt dus achter de schermen op de klanten service en helpt bij de inkoop. ⁣Ze neemt dus heel veel werk uit handen en mag dus niet op vakantie ;-).

 

ANNEMARIE DIJKSTRA

Virtual Assistant

Annemarie & ik hebben elkaar in de tram ontmoet, ja echt! We hadden gelijk een klik en een jaartje later belde ik Annemarie op. Ik had hulp nodig. En zo geschiedde. Annemarie zorgt ervoor dat de nieuwsbrieven vlotjes verlopen, pakt de dingen op die blijven liggen en is, ok daar gaan we weer, heel gezellig :-).

KELLY ELENA

Make-up artist & hairstylist

Maandelijks fotograferen wij nieuwe items uit de collectie en maandelijks is Kelly dan ook van de partij. Als all-roud visagist en kapster zet ze de modellen altijd mooi in de make-up en zorgt ze ervoor dat het haar goed blijft zitten. Kelly heeft ook de make-up en het haar voor de fotografie dag van het team verzorgd. Mooi geworden he?

 

ILSE VLASTUIN

Copywriter

Copy! Moet je ergens in de teksten om lachen? Ga er dan maar vanuit dat het uit de pen van freelance copywriter Ilse ( links) komt. Ze heeft veel van de teksten op de site geschreven. Scherpe en dubbelzinnige tekst gevonden? It's Ilse, mrsalwayswrite !

ROBIN BUZINK

E-commerce marketeer

Facebook & google marketing. Je weet wel...als je eenmaal op onze site bent geweest, dan willen we je toch nog even laten weten hoe leuk we zijn door je te 'spammen' met advertentie's. We willen namelijk niet dat je ons zomaar vergeet ..snik snik.. Maar daar zorgt Robin dus met veel passie voor.

 

Verzending voor 20:00 uur

Alle bestellingen die voor 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden

Shipping policy

21 DAGEN recht op retour

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg direct geld terug.

Refund policy