Vóór 21:00 besteld = dezelfde dag verzonden

Over ons

Tja, wie zijn wij eigenlijk? Goeie vraag!

Weten we zelf ook nog steeds niet haha, maar wat we wel weten is dat we een enorme passie hebben voor ons vak.

We zijn ras-optimisten en houden van de mooie dingen in het leven. En zeker voor de klassiekers ofwel must-haves in je garderobe kast. Dus vind bij ons veel Bretonse streepjes en andere never-out-of-fashion items.

Anyway, credits voor the usual suspects...

 

Nicole
Creative director & founder. Dat ben ik dus. Moeder van drie leukerds en ondernemer. Sport graag, hou van gezond en lekker eten en natuurlijk ook van een wijntje. (Eerlijk gezegd ben ik meer gaan sporten, zodat ik wel mijn wijntjes kon blijven drinken..;-)) 

Kimmie
Kim ( links) is de leukste en de mooiste van ons allemaal. Maar daarnaast kan ze ook echt alles. Ze is styliste, ontwerpt dus de kleding. Ze kan ook fotograferen en tijdens de shoot fixt ze daarnaast ook nog eens het haar en make-up van het model. Topper dus!
Ilse
Copy! Moet je ergens in de teksten om lachen? Ga er dan maar vanuit dat het uit de pen van freelance copywriter Ilse ( links) komt. Ze heeft veel van de teksten op de site geschreven. Scherpe en dubbelzinnige tekst gevonden? It's Ilse, mrsalwayswrite ! 
The man with no name
Ofwel onze allerliefste corporate security officer. De wahaat? In Jip & Janneke taal...Deze lieverd lost problemen op en doet iets met de AVG. Voor de rest snappen wij er ook niet veel van, maar hij kan het best goed, want we krijgen bijna geen klachten :-).
Robin
Facebook & google marketing. Je weet wel...als je eenmaal op onze site bent geweest, dan willen we je toch nog even laten weten hoe leuk we zijn door je te 'spammen' met advertentie's. We willen namelijk niet dat je ons zomaar vergeet ..snik snik.. Maar daar zorgt Robin dus met veel passie voor.

 

 

Nederlands