Ga naar content
We doneren 1% van onze omzet terug aan de natuur 🌱

Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Mooie kwaliteit en geweldige service bij verzenden.

Ik ben weg van de artikelen, goede pasvorm prachtige kwaliteit.

22-10-23 Willemien

___

Zeer snel geleverd. Zorgvuldig en prachtig ingepakt.

Als iets niet goed is, dan ontvang je dezelfde week het geld retour en er komt niets opdringerig in een retour om iets anders te bestellen.

De blogs vind ik vaak wel erg lang, dan haak ik op een gegeven moment af ( of sla dtukken over om het einde te lezen...). Ze mogen wat mij betreft korter en minder in detail.
Desalniettemin zijn ze wel mooi geschreven in Storytelling zodat je je al snel als een " vriendin " waant.

Ga vooral door met jullie mooie producten. Kwaliteit erg goed en prachtige stijl. Leuk in filmpje met het model, daardoor wordt je echt volledig meegenomen in het product. Op naar een mooie jassen verkoop. Vind ik zelf ook altijd een prachtig iets, een mooie jas. Daar kom je letterlijk mee binnen.

Super veel succes en ga vooral door!

20-10-23 Sandra

___

Tijdloos klassiek

Zeer tevreden met de Merino V-hals La Vasile marineblauw. Klassiek en tijdloos, net als de Bretonse streep.

16-10-23 Gabriëlle

___

super toffe trui ,en vlotte levering heel tevreden

super toffe ervaring, beter kan niet goede kwalitijd

16-10-23 Tineke

___

Prachtige truien van hoogwaardige kwaliteit

Ik inmiddels al 2 truien gekocht.
Prachtige kwaliteit en pasvorm.
Leuke zijn de kleine details zoals mooie knoopjes en opengewerkt patroon.
Snelle levering.
Kortom ik ben zeer tevreden!

15-10-23 Karinda

___

Mooie kwaliteit en pasvorm

Ik draag graag tijdloze kledij en met dit merk zat het onmiddellijk goed voor mij,mooi afgewerkt en voor mij de perfecte pasvorm.

05-10-23 Sandra

___

Mooie items & top kwaliteit!

Mooie items & top kwaliteit. Kortom echt een aanrader!

04-10-23 Jorien

___

Prachtige kleding

Prachtige kleding, mooi op maat en helemaal mijn stijl! Love it

01-10-23 Babs

___

Geweldig!

Dit truitje is zo zacht en het draagt comfortabel. Het jeukt zeker niet!

28-09-23 Fabienne

___

Modelijn naar mijn zin!

Ik draag graag tijdloze kledij en met dit merk zat het onmiddellijk goed voor mij,mooi afgewerkt en voor mij de perfecte pasvorm.

24-09-23 Sandra

___

prima product en snelle goede levering

Fijn truitje dat ik al vaak gedragen heb en mooi blijft

19-09-23 R.

___

Mooie producten en leuke communicatie!

Ik ben erg blij met m’n aankopen: mooie, tijdloze ontwerpen, die je altijd kunt dragen.

17-00-2-23 Anne

___

Heel blij mee

Ik heb twee truitjes besteld, La Lundi in dark violet en La Femme in het groen. Maatadvies op de website opgevolgd en de pasvorm is perfect. Beide truitjes zijn van mooie kwaliteit en ik zal ze zeker nog lang met plezier dragen. Wat mij betreft is de prijs / kwaliteit verhouding in orde gezien de gebruikte materialen en de mooie details.

16-09-23 Elisabeth

___

Super

Ik heb een pull besteld. De dag erna was hij er al !!! Mooie kwaliteit dus super tevreden.

Enige minpuntje…. als ik wil ruilen voor andere maat of kleur moet ik zelf de retour kosten betalen.

Maar ik zal zeker nog bestellen bij Plein Publique.

07-09-23 Lena

___

Absolute aanrader!

Van de communicatie via mail, nieuwsbrief, website alleen al wordt je enthousiast.
Duidelijke productomschrijving, mooie lay-out, correcte prijzen.

Ik ben fan en kan hen alleen maar aanraden!

29-08-23 Yirka

___

Ik ben verliefd

Prachtige kleding, vrouwelijk silhouette maar nooit truttig. Heerlijk materiaal, mooie kwaliteit. Wat heel fijn is de maattabel pèr kledingstuk. Ik heb van de ene trui een S en van de andere een M en ze passen allebei prima. Het wordt prachtig verpakt in vloeipapier met een kaartje erbij!! Ook retourneren gaat probleemloos, geld wordt snel teruggeboekt op creditcard. Kortom: ik ben verliefd!

27-08-23 Sharon

___

Geweldig kledingmerk

Drie keer besteld en steeds weer onder de indruk van de goede kwaliteit van de kleding, de snelle verzending en de prettige communicatie.

Enorme aanrader! Ik ben fan

18-08-23 Marieke

___

Geweldig

De witte blouse die ik heb besteld, was helemaal naar wens.
Hoefde er niet lang op te wachten & was erg mooi verpakt.
Mooie kwaliteit & het draagcomfort is super fijn.
Ben er erg blij mee

17-08-23 Henny

___

Geweldig

Super mooi donkerblauw broekje gekocht en zit fantastisch! Super kwaliteit en snelle service!

15-08-23 Cecile

___

Kwaliteit!

De leukste webshop van Nederland. Ik moet altijd lachen om de teksten. En goede service . Mooie kwaliteit kleding, maar wat ik wel mis zijn echte wintertruien.( vandaar 4 sterren). Vroeger had Plein Publique die wel. Een lekker warme schipperstrui zou ik wel leuk vinden..

07-08-23 Corine

___

Fantastisch

Heel vlotte aflevering twee truien behouden derde trui geretourneerd en een zeer vlotte terugbetaling van de geretourneerde trui.
Ben zeer tevreden met deze firma qua truien en geweldige be- en afhandeling.

06-08-23 Foksea

___

Stijlvol en goede kwaliteit

Erg blij met mijn truitje La Femme in zandkleur. Zoals de naam al zegt, erg vrouwelijk truitje met mooie ajourdetails en prachtige kwaliteit. Door de mix van katoen en merinowol ook goed te dragen in voor en najaar en onder colbert.

31-07-23 Olga

___

Superleuk zomerjurkje!

Nog net op tijd besteld voor mijn vakantie, la Dion in de kleuren groen-zand. Even getwijfeld want ik heb al zoveel jurken, maar ik kon de verleiding niet weerstaan. En daar heb ik geen spijt van, wat een superleuk jurkje! Classy en tijdloos en helemaal top voor de zomer! Mee in de koffer naar Italië!

29-07-23 Helene

___

Prima

Mooie short gekocht. Maat prima, materiaal voelt prettig. Duidelijke website die net even anders is. Leuk!

07-08-23 Corine

___

Prachtige jurk, mooie kwaliteit

Prachtige jurk, mooie kwaliteit met duidelijk
label, hoe te wassen. En snelle verzending

17-07-23 Francis

___

Aandacht en kwaliteit

Fantastische kwaliteit krijg je bij meerdere merken, zo ook bij Plein Publique. Echter de persoonlijke aandacht vind ik geweldig! Altijd een kaartje bij het gekochte item. Mooi verpakt. Altijd weer een cadeautje. En dat jullie ook het milieu niet vergeten siert jullie. Dus: Chapeau!!!

17-7-23 Monique

___

Blij met mooie broek

Blij met broek- mooie stof en pasvorm-snelle levering.
Website overzichtelijk-goede beschrijving van de kleding plus maatadvies.

16-07-23 Helene

___

Mooie kwaliteitskleding op een vrolijke manier gecommuniceerd

Twee items besteld, zijn allebei mooie kledingstukken, duurzaam omdat ze niet maar 1 seizoen meegaan, van kwaliteitsmaterialen. Met aandacht ontworpen en gemaakt. Bij 1 item stond in de beschrijving 'zwart' (en dat wilde ik ook graag, een zwart shirt) maar het was grijs. Daarom 1 ster minder dan 5

24-06-23 Pascalle

___

Erg goed

Mooie kwaliteit en snel geleverf

18-06-23 Greta

___

Mooi merk

Plein Publique is een mooi merk met elegante, speelse mode, voor veel leeftijden geschikt. De klantenservice is super.

18-06-23 Esther

___

Heel veel draagcomfort

De levering was heel snel en ik ben heel blij met mijn truitje en broek. Het is een kort model maar valt bij mij als een lange broek en dat is prima. Truitje en broek zitten heerlijk. Veel draagcomfort!

20-06-23 Saskia

___

Wat een geweldige service

Ik had een prachtig groen jurkje gekocht. Bij het dragen van het jurkje zag ik dat de stof aan de onderkant gescheurd was. Ik heb direct gemaild. Nicole stuurde me diezelfde dag nog een berichtje terug. De volgende dag werd het nieuwe jurkje al geleverd. Zo blij mee. Vervolgens op jullie site een linnen jurk gekocht. Prachtig! Bedankt voor de goede service.

20-06-23 Astra

___

Geweldige producten - mooi en goede kwaliteit

Zowel service, uitstraling maar zeker ook de producten zijn allemaal om over naar huis te schrijven.

Heb een aantal weken geleden 2 truien besteld en ontvangen. Ik ben over de kwaliteit heel tevreden en ze zijn ook net zo mooi als gepresenteerd op de site.

23-06-23 Irene

___

Supermooie trui

Hele mooie trui, goede kwaliteit, mooie pasvorm, goede, snelle levering, vriendelijke, persoonlijke klantenservice.

21-06-23 Lynn

___

Geweldig bedrijf

De liefde, aandacht en zorgvuldigheid waarmee de kleding wordt gemaakt, gepresenteerd en verpakt spat er wat mij betreft vanaf. Complimenten daarvoor! Ik heb enkele truitjes besteld. Deze werden vlot en mooi verpakt geleverd. De kwaliteit is zeer goed. Helaas staat de pasvorm niet bij mijn figuur en moest ik de truitjes daarom retourneren. Heel erg jammer, maar daar kan niemand iets aan doen.

14-06-23 C.

___

Magnifique!

Al meerdere items besteld en elke keer is het weer een feestje om de bestelling uit te pakken. Mooie stoffen en leuke details. Zeer blij mee!

10-06-23 Chantal

___

Geweldig

Prachtige spullen , goede kwaliteit, materiaal ook een echte pré ( wol, viscose, plant bases, misschien soms wat delicaat , maar dan een beetje oppassen en fijne was , super service , erg leuke website ! Fijn dat ook meer aandacht wordt geschonken aan milieu.

05-06-23 Saskia

___

Nieuwe fan!

Ben sinds kort jullie items aan het leren kennen en ben zeer enthousiast… prachtige dingen, goeie kwaliteit, mooie ethiek en ook nog eens zeer betaalbaar. Jullie hebben er een nieuwe fan bij!

29-05-23 Fabienne

___

Mooie basics

Erg blij met mijn twee nieuwe aankopen. Ook met deze temperaturen heerlijk dragen. Zowel gekleed als sportief kom je goed voor de dag.

27-05-23 Ester

___

Top!

Ik heb twee prachtige blouses gekocht van Italiaanse kant , een old rosé en een donkergroene , en daaronder bijpassende topjes, heel erg mooi , prima pasvorm en zeer chique! Ben er erg blij mee!

16-05-23 Bea

___

Mooie kleding.super stoffen

Mooie dameskleding, mooie trui besteld.

Staat super.

16-05-23 M.

___

Snelle levering, mooie truien

Hele mooie kwaliteit truien, jurken en shirts. Het laatste shirt wat ik besteld had, viel helaas tegen. Was niet duidelijk op de foto's te zien dat de mouwen een andere kleur waren. Ook de retourverwerking en de terugbetaling duurde deze keer erg lang.

09-05-23 Karin

___

Hi Karin,

Volledig terecht. Normaal zijn we heel snel, maar er ging iets volledig mis in het magazijn waardoor er een kar met pakketten was 'vergeten' terug te boeken. Je was namelijk helaas niet de enige met deze klacht. Op dit moment wordt de laatste achterstand weggewerkt en retourneren we weer als vanouds. Excuses voor het ongemak en zien je we graag weer terug. Grtjs, Nicole

Fantastisch vestje

Wat een service!

Ik had mijn huisnummer niet goed genoteerd maar ze hebben er alles aan gedaan om het vestje alsnog goed te bezorgen.

Heel tevreden!

01-05-23 Gonnie

___

Mooie en duurzame kleding

Al meerdere truitjes en shirts besteld. De merinowol blijft mooi, ook na t wassen in wasmachine op wolwas programma.

05-05-23 Yvette

___

Hele leuke producten voor een betaalbare prijs

Ik ben fan van de merino wollen truitjes. Heb er meerdere. Genoeg keuze, draagt fijn.

03-05-23 Nicole

___

Beeldige jumper

Maat goed
Heerlijk warm
Staat heel mooi.
Ben er erg blij mee en zal het met plezier dragen.

02-05-23 Jenny

___

Verzending voor 20:00 uur

Alle bestellingen die voor 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden

Shipping policy

21 DAGEN recht op retour

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg je direct je geld terug.

Refund policy