Ga naar content
Lees onze reviews ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,6

Reviews

Wat anderen over ons zeggen

Echte service en kwaliteit

Aangetrokken door de mooie reclames ben ik overstag gegaan en bestelde de coltrui Les Salles Royalblue. Ik hoefde niet lang te wachten of een mooie doos werd bezorgd. Heel mooi en zorgvuldig ingepakt en met een dankjewel briefje in de doos. De stof is heel erg mooi van kwaliteit en je voelt aan alles dat de makers willen dat je er blij van wordt en er lang plezier van hebt. Er zit een fijne was instructie bij. De maat die ik had gekozen was te groot en met de QR code in de doos werd het mij makkelijk gemaakt om de trui te ruilen. Zo gezegd zo gedaan en binnen enkele dagen had ik alsnog mijn passende trui in huis. De kleur is prachtig, ik heb al vele complimenten mogen ontvangen en de kwaliteit is ongelooflijk goed. Ik ben er heel erg blij mee en overweeg zeker om vaker te bestellen!

15-11-2022 FR

___

Mooi, elegant truitje

Mooie kleuren ook. En dan ook nog wastips via de mail. Goede service

15-11-2022 Maaike

___

Mooi, tijdloos en duurzaam.

Fijne items van onder andere 100% merino.
Snelle levering, duidelijkheid omtrent maatvoering .
Ik heb nog nooit iets terug hoeven sturen. Paste altijd en voldeed door de duidelijke omschrijving aan de verwachting.

14-11-2022 LPurple

___

Top!

Ik ben heel blij met de pantalon die ik bij Plein Publique bestelde. Hij werd snel en netjes geleverd. Met zorg verpakt ook.
De collectie is prachtig dus ik kom afsloot vaker terug op de webshop.

14-11-2022 Eveline

___

Klantvriendelijk en zeer persoonlijk

Zelden krijg je als klant nog echt het gevoel klant te zijn.
Het is jullie echt gelukt een extreem blije klant te maken, alleen omdat er antwoord gegeven wordt op vragen.
Maar er bij een lastige situatie ook meteen pasklare oplossing geboden wordt.

Als laatste: top kwaliteit merino trui, kriebelt niet, hele mooie pasvorm en origineel qua ontwerp.

Je voelt je echt meer waard hierdoor als klant en als truitjes dragen vrouw. Dankjewel!

09-11-2022 Marjan

___

Heel goed.

Natuurlijk en mooie kleding. Ik ben fan van de marinowol. Ik heb 1 per ongeluk verkeerde maat gekocht, en kreeg makkelijk de volgende dag de juiste maat. Ik ben blij met mijn aankoop.

09-11-2022 Pollyanna

___

Prachtige kwaliteit

Heb enkele weken geleden een eerste bestelling geplaatst en kan niks anders dan lof uitspreken. Het pakketje werd super snel geleverd in een prachtige verpakking. Dat was al een prima indruk en werd nog blijer toen ik het truitje zag. Mooie kwaliteit, prachtige kleur, precies zoals ik in gedachten had. Dank je wel. Jullie hebben weer een tevreden client erbij. Succes!!

09-11-2022 Sabine

___

Geweldige producten. snel met reageren

Ik heb nu elk seizoen wel een item gekocht van merinowol..echter nu 3 producten! Het zijn voor mij ideale truitjes (kort en lange mouw) omdat ik het best snel warm heb. Producten blijven mooi, uithangen en echt zo min mogelijk wassen!! I love merino producten van PP!!

08-11-2022 Mariska

___

Plein Publique levert hoogwaardige kwaliteit

De trui is net zo prachtig als op de foto’s. De klantvriendelijkheid van Plein Publique is eveneens hoogstaand. Kortom: een hele fijne online winkelervaring.

26-10-2022 Marjan

___

Super kwaliteit en snelle levering

De merino wollen truien zijn van prachtige kwaliteit, zelden ergens zo mooi gezien. Levering is erg snel en het pakje met de trui past door de brievenbus.

23-10-2022 Maaike

___

Topkwaliteit

Een trui van merinowol gekocht! Hij zit heerlijk en is van supergoede kwaliteit! Zit stiekem al te loeren naar andere mooie truien van plein publique! Wat dat er meer gaan volgen is zeker!

23-10-2022 L.

___

Gaatje al vrij snel in de trui

Leuke trui, nu al een klein gaatje in.

14-10-2022 JJ

___

Reactie Plein Publique:

Hi Sabine, onze eerste onvoldoende! Eens moest de eerste keer zijn :-). Maar we lossen klachten eigenlijk altijd snel op en nemen daarom even contact met je op om het op te lossen. Grtjs,

Super kwaliteit!

Erg mooie kwaliteit van de stof en vorm shirt.

14-10-2022 Nicole

___

Helemaal mijn stijl! Comfortabel en super mooie kleuren!

Gisteren besteld en vandaag mooi verpakt geleverd. Niet zoals bij vele bedrijven in een plastic zak. Chapeau! Wat een fijne trui! Prikt niet en zit heerlijk zacht.

Het enige nadeel is dat je ze in alle kleuren wilt hebben.

12-10-2022 Olly

___

Uitstekend

Ik vrouw van 88 draag graag de truien van jullie, goede pasvorm, prachtige kleuren, ik voel me er jaren jonger door

10-10-2022 Truus

___

Kwaliteitsitems en tijdloze ontwerpen

Ik heb inmiddels een aantal Plein Publique items in mijn kast hangen en ben telkens weer blij tijdens het dragen. Mooie klassiekers, soms met een hippe twist, altijd comfortabel. Oftewel, ik ben fan! :)

4-10-2022 Debby

___

Goede kwaliteit en betrouwbare levering

"Prachtige jurk en truitje bij Plein Publique gekocht. Snelle levering."

15-09-2022 Annet

___

Superzachte merino

Superzachte merinowollen tops, hele fijne kwaliteit en goede pasvorm.

22-09-2022 Maaike

___

Super goed!

"Super fijne ervaring met Pleine Publique. Jurkje gekocht die echt mijn zomer favoriet is geworden. Zou hem graag in andere kleuren ook kopen, maar kan nou eenmaal niet continue hetzelfde jurkje aanhebben. Goeie service ook met retours (ik had verschillende maten besteld) en fijne e-mail communicatie.

Blijft zeker een webwinkel favoriet!"

13-09-2022 LZ

___

Mooie kwaliteit, goede pasvorm en razendsnel geleverd

Kwaliteit van de jurk is zeer goed ( goed gestikt en een mooie stevige stof). De kleur komt overeen met de getoonde foto's en ook qua maat voldeed het volledig aan mijn eisen (ik ben 1.65 dus kleding is voor mij al soms te lang). Mijn pakket werd snel geleverd met nog een mooie tas erbij:)

12-09-2022 JJ

___

Prachtige kleding

Een prachtige merino wollen trui via Plein Publique besteld. Een heel leuk model en je ziet en voelt gewoon dat het kwaliteit is. Al heel wat complimenten ontvangen ;-) ik ga hier zeker nog een paar truien bestellen. Verzending was snel en alles was mooie verpakt. Al met al heel tevreden!

11-09-2022 Jolien

___

Mooie kleding en fijne klantenservice

Superzachte merinowollen tops, hele fijne kwaliteit en goede pasvorm.

22-09-2022 Maaike

___

Super goed!

"Super fijne ervaring met Pleine Publique. Jurkje gekocht die echt mijn zomer favoriet is geworden. Zou hem graag in andere kleuren ook kopen, maar kan nou eenmaal niet continue hetzelfde jurkje aanhebben. Goeie service ook met retours (ik had verschillende maten besteld) en fijne e-mail communicatie.

Blijft zeker een webwinkel favoriet!"

13-09-2022 LZ

___

Mooie kwaliteit, goede pasvorm en razendsnel geleverd

Kwaliteit van de jurk is zeer goed ( goed gestikt en een mooie stevige stof). De kleur komt overeen met de getoonde foto's en ook qua maat voldeed het volledig aan mijn eisen (ik ben 1.65 dus kleding is voor mij al soms te lang). Mijn pakket werd snel geleverd met nog een mooie tas erbij:)

12-09-2022 JJ

___

Verzending voor 20:00 uur

Alle bestellingen die voor 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden

Shipping policy

GRATIS Verzending & Retour

Gratis verzending & retour bij orders boven de €60 voor NL & BE

Tarieven voor andere landen vind je via deze link.

21 DAGEN recht op retour

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg direct geld terug.

Refund policy

Nederlands