Ga naar content
We doneren 1% van onze omzet terug aan de natuur 🌱

Online kledingmerk met future classics

Welkom bij PLEIN PUBLIQUE

Vanuit onze online boutique bieden we je ons kledingmerk PLEIN PUBLIQUE met duurzame future classics vol joie de vivre - gecreëerd met liefde & respect voor jou als vrouw én de wereld.

 

Dat was onze merkbelofte in één zin: het is een hele mond vol, maar blijkt toch te kort om alles wat we belangrijk vinden aan te stippen.
Voor de volledigheid duiken we bij deze wat dieper in de materie. Lees je mee?

 

La Femme

De vrouw. Jij, als vrouw, bent onze drive. Jij staat centraal. Onze kleding is er om jouw  unieke persoonlijkheid te onderstrepen – niet andersom.
Een touch of ‘
je ne sais quoi’ is het enige wat wij toevoegen aan jouw vrouwelijkheid.

 

Future Classics

Onze future classics zijn tijdloos en van topkwaliteit die lang meegaat. Je hoeft onze kleding niet snel te vervangen, waarmee je zowel de Cost Per Wear als de impact op het milieu laag houdt. Alles wat we ontwerpen is makkelijk combineerbaar met wat je al in je kast hebt: we helpen je je eigen optimale garderobe te creëren vol future classics.

  

Giving back 1%

Oui à l’ Amour! We voelen de liefde voor moeder aarde, liefde voor alles wat zij laat groeien en bloeien. Er is zoveel om dankbaar voor te zijn, en dat uiten we niet alleen in woorden maar ook in daden. Daarom geven we 1% van onze omzet terug aan de natuur. Tijdens eerdere acties deden al eerder iets soortgelijks, bijvoorbeeld voor The Ocean Cleanup en Trees For All – vanaf nu wordt giving back bij ons de norm. Pour toujours.

Meer daarover lees je op onze uitgebreide pagina over dit initiatief >.

 

Merinowol

Je allereerste liefde blijft je altijd bij. Die van ons heet merinowol. Waarom?  Merinowol is de crème de la crème van de wolsoorten: het houdt je warm in de winter en koel in de zomer. Merinowol is oersterk, antibacterieel, makkelijk in onderhoud (wassen hoeft niet!) en indrukwekkend kreukvrij. Daarnaast is het in meerdere opzichten duurzaam: het komt van een hernieuwbare bron (groeit vanzelf weer aan), is 100% biologisch afbreekbaar en recyclebaar, en de teelt verbruikt veel minder water dan andere natuurlijke materialen. En natuurlijk... merinowol is beeld- en beeldschoon.  

 

Online Boutique

We gaan tot het uiterste om je een onvergetelijke online-boutique ervaring te bieden, met service in het kwadraat. We pakken je bestelling extra mooi in en voegen er een persoonlijke noot aan toe. We houden contact om te horen of je blij bent met je aankoop, en of we je misschien nog ergens mee kunnen helpen. Soms e-mailen we je na een bepaalde tijd spontaan met tips over wassen en onderhoud. En voor vragen of opmerkingen hoef je ons alleen maar even te bellen of mailen, we staan altijd klaar voor je.
Oftewel: we staan nog net niet bij de deur met koffie en cupcakes, maar zodra de virtuele mogelijkheid zich aandient zijn wij de eersten die de espressomachine aanzwengelen :)

Verzending voor 20:00 uur

Alle bestellingen die voor 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden

Shipping policy

21 DAGEN recht op retour

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg je direct je geld terug.

Refund policy