Ga naar content
We doneren 1% van onze omzet terug aan de natuur 🌱

De Bretonse streepjes van PLEIN PUBLIQUE

Bretonse strepen

Wie kent ze niet. Met een mooie Bretonse trui kom je altijd goed voor de dag. De Bretonse strepen horen tot de klassiekers in de mode-industrie. Een perfecte basic. Of je nu een stijlvol Bretons gestreept jurkje draagt of de never-out-of-fashion Bretons shirt, je slaat eigenlijk nooit de plank mis.

Want als er één klassieker is die zijn sporen in de geschiedenis van de mode verdiend heeft, dan is het wel de Bretonse streep! Klassiek. Tijdloos. Luxueus en fantastisch in zijn eenvoud. Een streep met een rijke historie. Bewezen populair onder de celebs van nu en weleer. De iconische Bretonse streep. Een prachtig verhaal, dat we graag met je delen. Lees verder en ontdek!

Bretons shirt

Bretonse dames shirt

Bretonse streep kleding bij PLEIN PUBLIQUE

Bij PLEIN PUBLIQUE hebben we Bretonse strepen standaard in de collectie. Sterker nog, we zijn ooit begonnen als merk dat alleen maar de Bretonse strepen bracht. Inmiddels zijn we wat groter gegroeid en hebben we nog meer klassiekers uit de modeindustrie, zoals bijvoorbeeld het tijgerprintje. Maar we dwalen af. Terug naar de Bretonse streep. Wist je trouwens dat de streep een prachtige historie heeft. De geschiedenis gaat terug gaat naar de tijd van Napoleon, waarna niemand minder dan Coco Chanel het eeuwen later het weer in de mode brengt. Lees meer over de prachtige historie in onze BLOG - De geschiedenis van de Bretonse streep.

 

Jurkje Bretonse streep


Jurke Bretonse streep blauw

Verzending voor 20:00 uur

Alle bestellingen die voor 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden

Shipping policy

21 DAGEN recht op retour

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg direct geld terug.

Refund policy