Wat we doen

Wat we doen

Wat wij van PLEIN PUBLIQUE doen? Kort door de bocht; mooie kleren verkopen.  Iets meer nuance? Pas de problème, we diepen het even uit. 

Trendy dameskleding

De liefde voor tijdloze, goed gemaakte, exclusieve en trendy dameskleding is wat PLEIN PUBLIQUE drijft. Iconische klassiekers die met een dikke tien voor de test of time zijn geslaagd vertalen wij met een exclusief tintje, een trendy sausje en soms een flinke knipoog.

Wat wij precies verstaan onder iconische klassiekers? 

La Gogo grijs

DE BRETONSE STREEP

De Bretonse streep. Zo begon het ooit; een klein-maar-fijne collectie Bretonse streeptruien was onze eerste  stap in de wereld van de online trendy dameskleding. Gaan we ook zeker mee door. Designer-merken wiens core product een iconische status heeft bereikt. Denk aan de Hermes-shawl; klassieke dessins die nog steeds onverminderd relevant zijn.  Staan hoog op ons todo-lijstje.

Meer lezen over de Bretonse streep? We hebben de fantastische geschiedenis mooi op schrift gekregen. Klik hier voor de info over all-time-favorite DE BRETONSE STREEP

La Papillion V-hals

Wat we doen

De panterprint. Democratisch as hell; van stijl-icoon Jacky Kennedy tot punk-prinses Blondie en poldermodel Nel Veerkamp; everybody loves leopardprints. Wij ook en hebben daar mooie styles in de panterprint ontwikkeld. Designer-kleding met een boodschap. Van trotse/protserige logo’s tot motiverende en soms betuttelende slogans – denk aan Wham/George Michael's 'Choose Life'  T-shirt. Als we ergens een knipoog mee kunnen uitdelen - of een dikke vinger cq lieve aai - dan wel hiermee.  Spread the word ;)

Meer New Classics

Wij van PLEIN PUBLIQUE zijn gek op New Classics. Die iconische, tijdloze en gegarandeerd stijlvolle items die van een doorsnee kledingkast een volwassen Garderobe met een Hoofdletter G maken. De Bretonse streep - ons paradepaardje - is natuurlijk het perfecte voorbeeld, maar er zijn nog veel meer pareltjes waar we onze zinnen op hebben gezet en die we peu à peu aan de collectie gaan toevoegen. Zo zijn druk bezig geweest om de dierenprints toe te voegen. De panterprint, waarover we eerder al een uitgebreide blog typten, is inmiddels ook een New Classic. Daarna kwam de Zebraprint in stijlvolle kleuren en binnenkort volgt de slangenprint. Hebben we ze dan het hel dierenrijk gehad ;-) ? Zin om zo’n onweerstaanbare New Classic de jouwe te maken? Ga naar de shop voor zomerse all-over bedrukte wikkeljurken, blousejurken, tuniekblouses, tops en loose-fit broeken – en nog veel meer musthave dameskleding.

Zebraprint

Voorliefde

Dat we ook nog een voorliefde hebben voor mooie en duurzame kwaliteiten maakt ons net even anders en exclusiever. 100% linnen, duurzame merinowol en cashmere, (bio-)katoen; we love it. 

Newsletter
Logo T-shirt

FACTS

Nog even een paar feitjes.  We doen alleen dameskleding. Exclusief ontworpen voor PLEIN PUBLIQUE, geproduceerd met vakmanschap en liefde.  We verkopen online én via een select aantal winkels.  Wij zijn PLEIN PUBLIQUE. En dit is wat wij doen. Ben jij ook weer op de hoogte :-).

Wie we zijn?

Haha, misschien vroeg je je af wie we eigenlijk zijn?  We zijn ras-optimisten en houden van de mooie dingen in het leven. Dat laten we je graag zien. Klik HIER en je vind alle info over de makers van PLEIN PUBLIQUE

Wachtwoord vergeten? Nog geen account?