Shop for Blogs Shop for Blogs

Shop for Blogs

Shop for Blogs

Afgelopen Zaterdag heb ik met Sabrina van Shop for Blogs geluncht. We hadden gelijk een goeie klik en al snel vlogen al onze ervaringen uit de modebranche over tafel. ( Nee, het is beter dat ik dat niet allemaal opschrijf)

Sabrina heeft de laaste jaren, voordat ze aan haar blog begon, veel aan de verkoop kant van de tafel gezeten. Daardoor kent ze veel merken en bijna alle mooie mode-concept stores.  In haar blogs schrijft ze over de mooie collecties die er in de winkels te koop zijn. De styling doet ze zelf. Als iemand een kledingstuk of set leuk vindt, kun je via de bijgevoegde links de winkels benaderen. Ze geeft je ook een kijkje in showrooms waar de leukste merken vertegenwoordigd worden en je kan contact met haar opnemen voor een live personal shopping ervaring. Best cool!

Anyway, het was een gezellig onderonsje en de volgende keer trekken we een fles wijn open. ( Dan komen pas de echte verhalen...)

 

In haar laatste blog schrijft ze over onze mooie iconische klassieker; LE NAPOLEON 21

'Classic chic, rock&roll, nautical, casual, neutral... Er zijn eindeloos veel manieren om een Bretonse streep te combineren! Je komt ze vaak genoeg tegen, maar één specifiek label met een focus op deze iconische streep was er tot nu toe nog niet. Wat best weird is eigenlijk als je erover nadenkt. Nou dat dacht Nicole Hoefsmit dus ook en startte het label PLEIN PUBLIQUE. Alle ingredienten om een solide voet aan de grond te krijgen in de street fashion scene zijn aanwezig, want Nicole stond jarenlang aan het hoofd van het merk Anna Scott. Was je al weg van de klassieke Bretonse streep, dan vind je het zeker leuk om een beetje background info te verkrijgen . Check de website van PLEIN PUBLIQUE voor meer weetjes, leer de mensen achter het label kennen en laat je inspireren door de mooie "styling with stripes". Shop jouw eigen iconic classic en own de Franse "je ne sais quoi" stijl!'

 

BLOGFORSHOPS.NL

 

De trui die Sabrina draagt vind je HIER

 

Bye, Nicole

Shop for Blogs