Ga naar content
We doneren 1% van onze omzet terug aan de natuur 🌱

Retouren & ruil procedure

Hey hi Hello!,

Wil je een artikel retourneren ofwel ruilen? Hieronder lees je hoe je dit het makkelijkste kan aanpakken.

Ruilen

Deze is makkelijk, maar verloopt net even anders omdat het systeem dit niet automatisch kan verwerken voor jou. Daarom leggen we je het kort even uit :-)

Klik HIER en vul je gegevens in (e-mail en ordernummer). Dan meld je het artikel dat je wilt ruilen aan als RETOUR. Vervolgens kies je bij de vraag 'Hoe wil je je terugbetaling ontvangen?' voor het shoptegoed / voucher. Vervolgens stuur je volgens de retoursinstructies het artikel retour. Zodra wij je retour hebben ontvangen, krijg jij van ons de voucher in je mailbox en kan je je ruiling gelijk bestellen. Wij zorgen er dan voor dat de ruiling aan je wordt verstuurd.

Retourneren 

Jammer als een artikel niet naar wens is, maar kan gebeuren natuurlijk. Klik HIER en vul je gegevens in (e-mail en ordernummer). Je komt dan terecht in ons retourplatform. Geef aan wat je wilt retourneren en de rest spreekt vanzelf. Zodra we de retourzending hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag in de door jou gekozen manier terugbetalen (voucher met shop tegoed of terugstorten) z.s.m. verwerken.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat alle items die aan ons retour komen in originele staat zijn, dat wil zeggen niet gedragen en nog voorzien van alle labels en kaartjes. Op deze manier kunnen we er ook weer iemand anders blij mee maken!

Mocht je er niet uitkomen, we are here for you!

Meer vragen over je bestellling?

Stuur een maitje naar hello[@]pleinpublique.com met als onderwerp je ordernummer. Dan gaan we dat zo snel mogelijk helpen!

Liefs, Lonneke, Nicole en Kim

 

Verzending voor 20:00 uur

Alle bestellingen die voor 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden

Shipping policy

21 DAGEN recht op retour

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg je direct je geld terug.

Refund policy