PAASEI ERBIJ?

 

Haal je wekker uit het vet, want...if you snooze...you loose

 

Ben jij ook zo blij dat het eindelijk lente is? Voel je je paas-eierstokken al rammelen? Dat komt mooi uit, want we hebben iets leuks voor je in petto.

Op 1e en 2e paasdag – zeggen en schrijven zondag 4 en maandag 5 April – is onze naam Haas. Je snapt ‘m al: we gaan eieren verstoppen en jij mag ze opsnorren. Dat doen we natuurlijk wel lockdown-proof: het zijn virtuele eieren en we verstoppen ze op de pagina’s van pleinpublique.com. Je hebt er dus geen IRL-mandje voor nodig, maar wel wilskracht om te focussen op het zoeken en niet en passant je winkelmandje vol te plempen met PP-moois. Die wilskracht kun je – als je mazzel hebt – later omzetten in daadkracht: we belonen de lucky bunnies die als eerste een ei vinden met PP-shoptegoed!

Klinkt goed? Dat dachten we wel! Lees snel de spelregels – no worries, meedoen is een eitje - en vet je virtuele ellebogen vast in.

 

SPELREGELS

 

WHEN?

Op Zondag eerste paasdag en op maandag tweede paasdag. Het staat om 10:00 uur sharp live!

 

WHERE?

Vanuit je bed op elke mogelijke pagina van de site van pleinpublique.com

 

PRICES!

Drie prijswinnende eieren (per Paasdag). Een bronzen, een zilveren en het gouden ei.

 

HOE JE MEE KAN DOEN?

Vind een ei, en bewijs met een foto of een screenshot. Je stuurt het met Instagram via Direct Message (DM) of met een reply op deze nieuwsbrief. Wie als eerste een ei vindt, wint! De eieren worden gedropt om 10:00 am.

you snooze, you loose

 

Wat kan je winnen?

 

Maandag 5 april 10:37 uur:

ALLES IS GEVONDEN, DUS JE KAN HELAAS NIET MEER MEEDOEN.

 

Een Gouden ei: shoptegoed t.w.v. €100,=

 

Een Zilveren ei: shoptegoed t.w.v. €50,=

 

Een Bronzen ei: shoptegoed t.w.v. €25,=

 

2e paasdag om 10:00 sharp weer nieuwe kansen!

Wij houden hier bij welke eieren al gevonden zijn. Dus houd deze pagina & instagram ook in de gaten. *Vergeet niet te refreshen

De kleine lettertjes

Golden rule...1 prijs per deelnemer: Als je een ei gevonden en een prijs geclaimd hebt, mag je daarna niet meer meedoen. Nee, ook niet de volgende dag. Smartmouth ;).  

Nog even voor de duidelijkheid... een voorbeeld;

Als je een zilveren ei gevonden hebt en die hebt geclaimd, kan je dus niet meer mee doen voor het gouden ei. Meegedaan is meegedaan

De prijs is geldig t/m eind mei 2021, niet inwisselbaar voor geld en is niet te gebruiken samen met andere actie's / codes / prijzen.

 

Dat is het hele eieren eten. Simpel toch? Dus haal je wekker uit het vet, zet ‘m op 10 voor 10 (alleen een plas, die douche kan wachten) en haas je naar naar de rest van de site om te gaan zoeken.

 

Want zoek en gei zult vinden!