Ga naar content
Lees onze reviews ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,6

Kerstcadeautje

Made in Holland

Wie ons al een tijdje volgt, weet dat we voor de kerst altijd een mooi cadeautje weggeven. Vinden we leuk en hoort wel een beetje bij de tijd van het jaar toch?

Dit jaar hebben we gekozen voor een product dat in Nederland is gemaakt, speciaal voor PLEIN PUBLIQUE. En ook nog eens door een vrouwelijke ondernemer. Het zijn de kaarsen van Brandtkaarsen.

 

De kaarsen zijn – in Nederland - gemaakt van milieuvriendelijke sojawas, dus op meerdere fronten lief voor mens en milieu. Chique glazen houder, subtiele geur, lange brandduur oftewel: een smoking hot hebbeding t.w.v. €14,50 per stuk.

Helemaal voor jou, van ons! Hebben we dat niet even smooth voor je getackeld?

 

Wat moet je er voor doen?

Jezelf verwennen is altijd een goed idee, maar de saaie donkere dagen voor kerst smeken er gewoon om. Lekker op de bank. Theetje/koekje, wijntje/kaasje, biertje/nootje… het bekende scenario.

Kan beter! Haal meer uit je downtime en trakteer jezelf op stijlvolle merinowollen apartment pants of een hippe warme (col)trui. Lig je er toch net even wat stijlvoller bij.

Dus...bestel voor minimaal €70,- en je kaars wordt automatisch toegevoegd in je winkelmandje. Voila, een kind kan de (soja)was doen.

De klein lettertjes

- De actie loopt van donderdag 10 december tot en met 24 december 2020.

- Zolang de voorraad strekt

- 1 kaars per klant

- Mocht je je item niet mooi vinden en het willen retourneren, dan moet de kaars ook mee retour. Mocht je de kaars willen houden, dan rekenenen we daarvoor de kaarskosten ( €14,50) en eventuele verzendkosten.

- Voor de rest? Start shopping!

Verzending voor 20:00 uur

Alle bestellingen die voor 20:00 uur zijn besteld, worden dezelfde dag verzonden

Shipping policy

GRATIS Verzending & Retour

Gratis verzending & retour bij orders boven de €60 voor NL & BE

Tarieven voor andere landen vind je via deze link.

21 DAGEN recht op retour

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg direct geld terug.

Refund policy