Vóór 22:00 besteld = dezelfde dag verzonden

FAQ

Kan ik een artikel ruilen?
Toch de verkeerde keuze gemaakt? Of altijd al een twijfelaar geweest? Geeft nix, we lossen het samen op.
- Meld je ruiling per e-mail aan via hello[@]pleinpublique.com
- Geef aan welk artikel je wilt ruilen, tegen welke nieuwe maat en/of kleur.
- Stuur je artikel op, zodra het bij ons binnen is sturen we je het vervangende artikel toe – mits op voorraad op het moment van verwerking.

Welke betaalopties zijn er?
Welke zijn er niet…eigenlijk bijna alle betaalmethoden. Van Ideal tot creditcard to Mistercash en Paypall. Omdat sommige betaalmethodes niet goed te vinden zijn, hebben we het in de afbeelding hieronder wat duidelijker voor je gemaakt. 

Payment options

 

 

Hoe kan ik retourneren? / Wat zijn de retourvoorwaarden
Je mag bij ons altijd gratis retourneren, behalve bij heuuule speciale acties, maar dan melden we het duidelijk van tevoren. We doen dus niet moeilijk over retourneren.


Hoe lang duurt de retourverwerking en terugbetaling?
Zodra het teruggestuurde artikel weer in ons bezit is, gaan we aan de slag met de verwerking en terugbetaling. Dat duurt maximaal 5 dagen ( eigenlijk is het 1 of 2 dagen, maar we willen wat ruimte inbouwen om te ademen...just to be sure).

Voor creditcard-betalingen werkt het anders; wij verwerken het ontzettend snel, maar bij creditmaatschappijen duurt het wat langer voordat jij het ziet. Dan duurt het maximaal 1,5 maand voordat het geld wordt bijgeschreven. Wanneer het een cadeau was – en de ontvanger dus niet de koper is – betalen we uiteraard terug aan de oorspronkelijke koper. (Ja zeg, hebben ze een gegeven paard in de bek gekeken, krijgen ze nog geld op de koop toe – dacht het niet ;-))


Welke bezorgopties zijn er?
We versturen met PostNL. De beste en meest betrouwbare. Je kan ook kiezen voor een aflevering bij een PostNL locatie.

 

Wat is de levertijd?
Tja, dat is een goeie. Eigenlijk zijn we best snel, maar we denken een beetje aan het milieu. Dus aan 'sneller dan het geluid' leveringen doen we niet. Met andere woorden…voor 14:00 besteld is vaak dezelfde dag verzonden. Anders een dagje later. Prima deal toch?


Wat zijn de verzendkosten?
Tja, ook hier zijn we goed in, namelijk; meestal gratis, maar we hebben er een lijstje voor: Verzendkosten


Kan ik mijn bestelling annuleren/wijzigen?
Aiii..dan moet je heel snel zijn en dan kan het misschien. Aangezien we snel leveren, zijn wijzigingen soms niet meer mogelijk. Anyway, stuur ons een mailtje via hello[@]pleinpublique.com en wie weet!


Hoe dien ik een klacht in?
Klacht? Garantie tot aan de deur hè?...Grapje.
Kan gebeuren, het blijft immers kleding. Stuur een mailtje naar hello[@]pleinpublique.com en we nemen je klacht altijd serieus.  Don't be shy.

 

Mijn man heeft mijn merinowollen trui gewassen en nu is het een kindermodel. Wat kan ik doen?

Optie 1: Man inruilen

Optie 2: Trui weg geven aan een kind

Optie 3: Geef je man ons webadres en wij regelen met hem de rest. En laat hem vooral de volgende blog lezen: Hoe was ik mijn merinowollen trui zonder hij krimpt?

 

Merinowol? Zijn jullie wel lief voor de schapen?

Op veler verzoek vertellen we je graag over de leveranciers van onze wol. Want, kritisch als jullie zijn: de vragen vlogen ons de laatste tijd om de oren. En niet alleen over duurzaamheid met betrekking tot ons leefmilieu en de planeet, maar ook over het welzijn van het dier achter de schermen. We hebben er een uitgebreid antwoord op gemaakt en die vind je hier

 

Ik heb het verkeerde artikel of de verkeerde maat ontvangen, wat nu?
Oeps, hebben we zitten slapen? Nobody ’s perfect, dat blijkt dan maar weer eens. Sorry voor het ongemak – stuur ons een mail via hello[@]pleinpublique.com en we maken het zo snel mogelijk in orde. Vriendjes weer?


Hoe kan ik mij aan/afmelden voor de nieuwsbrief?
Altijd, altijd, altijd. Via de volgende link vind je de aanmeld optie.
En onder elke nieuwsbrief vind je een unsubscribe link.


Staat je vraag er niet bij?
Stuur ons een mailtje hello[@]pleinpublique.com, dan zullen we deze zo snel mogelijk beantwoorden.


Cool!

Nederlands