Over ons

Tja, wie zijn wij eigenlijk? Goeie vraag!

 

Weten we zelf ook nog steeds niet haha, maar wat we wel weten is dat we een enorme passie hebben voor ons vak.

We zijn ras-optimisten en houden van de mooie dingen in het leven.  Credits dus, voor the usual suspects....

 

Nicole Hoefsmit // Creative director & founder. Dat ben ik dus. Moeder van drie leukerds en ondernemer. Sport graag, hou van gezond en lekker eten en natuurlijk ook van een wijntje. (Eerlijk gezegd ben ik meer gaan sporten, zodat ik wel mijn wijntjes kon blijven drinken..;-))

Nicole Hoefsmit

_

 

Kim van Klaveren // Kim is de leukste en de mooiste van ons allemaal. Maar daarnaast kan ze ook echt alles. Ze is styliste, ontwerpt dus de kleding. Ze kan ook fotograferen en tijdens de shoot fixt ze daarnaast ook nog eens het haar en make-up van het model. Topper dus!

Kim van Klaveren

_

 

The man with no name // Ofwel onze allerliefste corporate security officer. De wahaat? In Jip & Janneke taal...Deze lieverd lost problemen op en doet iets met de AVG. Voor de rest snappen wij er ook niet veel van, maar hij kan het best goed, want we krijgen bijna geen klachten :-)Man with no face

_  

 

Villadinamica.com // Goeie vriend en fotograaf.  Hij is verantwoordlijk voor veel foto's op de site. De fashionshoots, de mensen achter PLEIN PUBLIQUE, maar ook de mensen die PLEIN PUBLIQUE met trots dragen. 

 

German Villafane 

Ilse Vlastuin // Copy. Moet je ergens in de teksten om lachen? Ga er dan maar vanuit dat het uit de pen van Ilse komt. Ze heeft veel van de teksten op de site geschreven. Scherpe en dubbelzinnige tekst gevonden? It's Ilse! Mrs always write

Ilse Vlastuin

 

Sander Mangel // Magento held

Onze Magento held. Magento is het systeem waar onze webshop op draait. Ik spreek hem vaak, er zijn immers altijd verbeter punten. En gaat er iets fout? Dan geven we Sander de schuld ;-)

Sander Mangel

 

_

 

PLEIN PUBLIQUE© 

PASTRO B.V.
Postbus 3003

2601DA DELFT
KVK//62914235
BTW//NL8550.00890.B01
Email// hello@pleinpublique.com

Tel// +31852018680 ( Mon-Fri 09:00 - 17:00)