Lovely People

Wanneer er een nieuwe campagne geschoten moet worden zijn wij eigenlijk altijd op zoek naar puurheid, oorspronkelijkheid van het model en ‘die echte lach’ ofwel ‘ de echte emotie’. Daarom hebben we de laatste campagne gefotografeerd op ‘echte’ mensen zoals jij en ik. De gedachte hierachter? PLEIN PUBLIQUE past bij iedereen, en onderstreept letterlijk en figuurlijk ieders unieke persoonlijkheid. Of je nu een zakenman in pak bent, of een jonge meid met een hoofddoek; de Bretonse streep matcht probleemloos met je eigen stijl.

Mensen zijn zo mooi als ze zichzelf zijn! En mind you; daar hebben we photoshop niet voor nodig.” Dus nee, we hebben inderdaad niet geretouched. Geen plooien, kreukels, vetrolletjes en kraaienpoten weg gewerkt. Het is zoals het is en dat maakt het zo mooi.  Om deze mooie 'lovely people' nog meer een gezicht tegeven hebben we ze geïnterviewd. Lees en geniet!

German Villafane

German is verantwoordelijk voor bijna alle foto's die op de site staan! We hebben hem even geïnterviewd...

Lees verder
German Villafane

Ewald Dudok

Ik heb geen spijt. Elk moment in het leven is een leerschool en van fouten leer je.

Lees verder
Ewald Dudok

Carole Golitz

Sinds kort ken ik Carole Golitz. Carole komt oorspronkelijk uit Bretagne en woont nu in Haarlem. Doordat wij samen de passie voor Bretagne delen, kwamen we met elkaar in contact via www.frankrijk.nl. De site waar Carole veel voor schrijft. Binnenkort doen Frankrijk.nl en PLEIN PUBLIQUE iets samen, maar Carole benaderde me eerst voor een photoshoot die ze zou doen bij Amayzine. Ze zou daar vertellen over haar overwinning van borstkanker en wilde graag de Bretonse streep dragen op de foto's. :-) Daar werken we bij PLEIN PUBLIQUE natuurlijk graag aan mee. De shoot heeft inmiddels plaats gevonden en zie hieronder de publicatie. Het is mooi geworden, zie hieronder. Liefs, Nicole

Lees verder
Carole Golitz

Micha Degenkamp

' Als vrouwen echt iets willen, dan krijgen ze het ook.'

Lees verder
Micha Degenkamp

Nicole Hoefsmit

' Als het makkelijk was, deed iedereen het wel'

Lees verder
Nicole Hoefsmit