LA TRUT in VIVA MAMA LA TRUT in VIVA MAMA

LA TRUT in VIVA MAMA

Voor als je strontchagrijning bent ;-)

Superleuke tekst van de Viva Mama. We hadden het niet zelf kunnen verzinnen. ' Wij zouden hem dragen als we strontchagrijning zijn'. En daar kunnen we het alleen maar mee eens zijn. Iedereen heeft zijn dag weleens niet..woehahahaha.

Wij bij PLEIN PUBLIQUE zijn een collaboration ( ofwel samenwerking) aangegaan. Zo leuk.Vorige zomer zat ik in Bretagne, de geboortestreek van de Bretonse streep, op het terras en daar kwam ik de jongens van 9 lemons tegen. Zij zijn bekend van de sweaters met ' TRUT' erop. Beiden volgen we ons eigen pad en hart, en maken een eigenwijs statement tegen de gevestigde orde; 9 Lemons iconiseert met hun ludieke, dwarse Trut trui. PLEIN PUBLIQUE adoreert Coco Chanel, die haar eigen statement maakte door de vrouw uit het korset, en ín de stoere Bretonse trui te manoeuvreren.

>>SHOP LA TRUT 

Het idee ontstond om de kernwaarden van beide merken te combineren; het krachtige logo van “La Trût” en de klassieke franse Bretonse streep. Een revolutionair idee; met deze trui kom ook jij in opstand tegen de maatschappij, net als in 1789 tijdens de bestorming van de Bastille! De truien zijn in een beperkte oplage verkrijgbaar in de webshop van 9 Lemons en PLEIN PUBLIQUE. 

Dus..Don't be a trut, wear La Trût!

Over 9 Lemons

9 Lemons is een Rotterdam based kledinglabel opgericht in 2015 door twee jonge ondernemers. Hun motto; ‘Dream big or go home!’ 9 Lemons staat voor je hart volgen, open-mindend, streetwise en onbevangen de wereld tegemoet treden, maar je ook uitspreken tegen de gevestigde orde. Door kleurrijke kleding met een twist probeert 9 Lemons de wereld elke dag een stukje mooier te maken. Het label laat zich inspireren door de stad, natuur, mensen om zich heen en stimuleert jou je eigen dromen na te jagen, door middel van één van de drie merken Official Trut, Vlerk en 9 Lemons.

 www.9lemons.nl

Over PLEIN PUBLIQUE ( wij dus)
PLEIN PUBLIQUE is in 2015 opgericht door Nicole Hoefsmit. Het merk richt zich helemaal op de franse Bretonse streep en de mooie geschiedenis die daarbij hoort. Want als er één klassieker is die zijn sporen in de geschiedenis van de mode verdiend heeft, dan is het wel de Bretonse streep! Klassiek. Tijdloos. Luxueus en geniaal in zijn eenvoud. Een streep met een rijke historie. Bewezen populair onder de celebs van nu en weleer. De iconische Bretonse streep.

>>SHOP LA TRUT 

 

LA TRUT in VIVA MAMA