Cut the crap - Gratis zakmes Cut the crap - Gratis zakmes

Cut the crap - Gratis zakmes

Cut the crap - het mes snijdt aan 2 kanten

Oud gezegde, en in dit geval een waarheid als een koe. Want oh oh wat hebben we nu weer voor je bedacht! Je weet dat we bij PLEIN PUBLIQUE een rotsvast geloof hebben in de schoonheid en waarde van ons mooie product. En daarom houden we niet van kortingen. Maar we houden wel van jou! Daarom hebben we de volgende mooie actie voor je bedacht. 


BESTEL VÓÓR HET EINDE VAN 2016 EEN PLEIN PUBLIQUE 
EN JE KRIJGT ER GRATIS ORIGINEEL FRANS OPINEL ZAKMES BIJ
- INCLUSIEF GRAVERING -


* deze erg succesvolle actie is inmiddels verlopen, maar wie weet..doen we de actie nog een keer :-) *
 

Supertof, stoer, origineel en sharp. Zo zijn wij. En zo ben jij! Net zo duurzaam en iconisch als een PLEIN PUBLIQUE, is dit een setje made in heaven. Dit Opinel zakmes is hét ultieme cadeau voor jezelf, je lover, je bff of je zakenrelatie. nee, niet voor je kind kun je beter een kleurplaat kopen :-).

Aanvragen is simpel. Vul bij de order de naam in die je op het mes gegraveerd wilt hebben en wij regelen de rest. Easy-peasy!

 

START SHOPPING

Regels en voorwaarden:

- Krijg een Opinel mes cadeau bij elke order zolang de voorraad strekt.

- Geen minimum, geen maximum

- Ruilen van het mes is niet mogelijk omdat we gepersonaliseerde messen leveren. Mocht je trui niet goed zijn en kan je geen andere in de collectie vinden, dan mag je het mes houden. We rekenen dan EUR25,- voor het mes & ontwikkelingskosten.

- Geen voucher code nodig. Het mes wordt automatisch in je winkelwagen toegevoegd.

- Deze actie loopt tot en met 31 december 2016

Levertijd: Omdat we de messen moeten laten graveren is de levertijd langer. Houd daarom rekening met 5 werkdagen levertijd.

- Wil je geen mes? Vul dan geen mes in bij het comments veld bij de Check-out. We storten dan 10% van je aankoop terug

De geschiedenis van Opinel

Het verhaal van Opinel begon 125 jaar geleden in Albiez-le-Vieux, een klein dorpje in de Franse Alpen. Hier werkte Joseph Opinel in de smidse van zijn vader. Hij ontwierp en bouwde een klein zakmes, speciaal voor boeren en dorpelingen. Al heel snel werd dit zakmes zeer populair. Niet lang na de introductie startte hij zijn eigen werkplaats. Hij ontwierp een klein maar vlijmscherp zakmes, speciaal voor boeren en werklui. Al heel snel werd dit zakmes zeer populair en kon Joseph zijn eigen werkplaats starten waar hij zijn messen in grotere aantallen kon produceren.

Opinel als icoon
In 1915, midden in de Eerste Wereldoorlog, verhuisde Joseph Opinel naar Cognin, vlak bij de stad Chambéry in de regio Savoye. Zijn zoons, Marcel en Leon, werkten inmiddels ook mee in het familiebedrijf. In 1955 bedacht Marcel de Virobloc-vergrendeling. Een roterend manchet dat rond het scharnierpunt gedraaid kon worden zodat het lemmet in zowel geopende als gesloten toestand stevig vergrendeld wordt.

In de jaren hierna bleef Opinel groeien. De verkoop in het buitenland steeg enorm en het Opinel zakmes is sinds die tijd wereldwijd bekend als hét Franse zakmes. Met de introductie van een aantal series keukenmessen en een zeer brede collectie tafelmessen is Opinel ook in de keuken inmiddels een vaste waarde in vele huishoudens.

WWW.OPINEL.FR

START SHOPPING

Cut the crap - Gratis zakmes