WALL OF FAME - FANPAGE

WALL OF FAME - FANPAGE

Welkom op onze fanshop pagina. Inmiddels is PLEIN PUBLIQUE een echt mooi merk geworden en hebben we veel trouwe fans. Deze delen we op deze pagina. Ook PLEIN PUBLIQUE fan worden? > Tag @pleinpublique in je stories op Instagram en misschien delen we jou ook als fan op deze pagina. We zijn benieuwd!

 

Merel van der Wouden

Digital nomad, influencers en eigenaresse van Blackbird Negotiations. 'You get what you negotiate!' Ofwel Merel traint vrouwen om beter te leren te onderhandelen.

Merel van der Wouden in PLEIN PUBLIQUE

Aranka van der Voorden

Ondernemer, influencer en jonge moeder is al vaak gezien in PLEIN PUBLIQUE. In haar Instacursussen spoort Aranka een grote groep jonge ondernemende vrouwen aan om hun bedrijf op te zetten. 

Aranka van der Voorden in PLEIN PUBLIQUE

Kim Stolk

Lerares communicatie in Rotterdam en content geek. Kim is een superleuk mens en staat heel goed in PLEIN PUBLIQUE, toch?

Kim Stolk in PLEIN PUBLIQUE

Zanna Hofstede

NOT YOUR TYPICAL DIETICIAN! Het zegt genoeg toch? Zanna is sportdietiste, voedingsdeskundige & staat ze gemiddeld 5 x per week te knallen in de gym. (phew). Daarnaast houdt ze van streepjes en dus ook van PLEIN PUBLIQUE :-).

 Zanna Hofstede in PLEIN PUBLIQUE

Annebel Eppinga

Annebel vind je als belleblanche op Instagram en is fotograaf. Ze heeft een prachtige blik op beeld en is een genot om te volgen op haar instagram stories. Helemaal als ze natuurlijk PLEIN PUBLIQUE draagt. Annebel Eppinga in PLEIN PUBLIQUE

Kelly Camfferman

Foodlover & world traveller bij de KLM. Kelly praat je elke dag bij over haar ins-en outs via Instagram & Youtube.

 Kelly Camfferman in PLEIN PUBLIQUE

Kim van Klaveren

Alleskunner Kim is fotograaf, designer en ook styliste. Sinds kort heeft Kim zicht gespecialiseerd in prachtige bruiloftsfotografie waar ze de wereld mee gaat veroveren.

Kim van Klaveren in PLEIN PUBLIQUE

Sabrina Albert

Sabrina (R) is eigenaresse van Bodybase.nl, superfitte mama en liefhebber van activesports zoals kitesurfen.

Sabrina Albert in PLEIN PUBLIQUE

Annemei Kalden

Lieve Annemei is eigenaresse van tassenlabel bagtothefuture. Ze vindt het heerlijk om haar eigen tassen te maken en samen met klanten tot een ontwerp te komen.

Annemei Kalden in PLEIN PUBLIQUE

Sabine van Zeijl

Marketingmanager bij Onefit, übersportieve #fitmom, energiek en lekker recht voor zijn raap. Voila leuke Sabine :-)

Sabine van Zeijl in PLEIN PUBLIQUE

Marjan Heemskerk

Better known as The Happy Financial op instagram. Alles over financien weten, volg haar dan even. Je krijgt op een leuke en luchtige manier plezier in je financiën. 

Sabine van Zeijl in PLEIN PUBLIQUE

PLEIN PUBLIQUE©

Postbus 3003

2601DA DELFT

KVK//62914235
BTW//NL8550.00890.B01
Email// hello@pleinpublique.com

Tel// +31852018680 ( Mon-Fri 09:00 - 17:00)