VT Wonen cadeautje

Jeej! Wat leuk dat je er bent

Vinden we echt leuk! Waarschijnlijk ken je ons nog niet, maar we zijn het leukste dames modemerk van Nederland. En ja, dat durven we echt zelf te zeggen. Naast dat we een enorme passie hebben voor mooie kleding, zorgen we ook nog eens voor een hele fijne service.

 

Speciaal voor de VT Wonen lezers hebben we een extra cadeautje. Uhh..zei je extra? Ja, want tijdens de kerstdagen geven we altijd een cadeautje aan onze klanten. Dit jaar is het deze toffe kaars van Brandt kaarsen.

De kaarsen zijn in Utrecht gegoten en speciaal voor PLEIN PUBLIQUE.

Gemaakt van milieuvriendelijke sojawas, dus op meerdere fronten lief voor mens en milieu. Chique glazen houder, subtiele geur, lange brandduur oftewel: een smoking hot hebbeding t.w.v. €14,50 per stuk.

Helemaal voor jou, van ons!  

 

Maar Speciaal voor VT wonen lezers

We geven speciaal voor de VT wonen lezers een extraatje! Je krijgt bij je bestelling van €70,- of meer een gratis set van 10 kerstkaarten t.w.v. 14,95 erbij.

Pretty cool!

 

Wat moet je er voor doen?

- Plaats een bestelling van 70 euro

- Voeg de set kaarten toe

- Gebruik de code VTWONEN20

- Het bedrag van €14,95 voor de set kaarten wordt nu van je bestelling afgetrokken.

- En je gratis BRANDT kaars wordt automatisch toegevoegd :-).

KLIK HIER voor de set kaarten

De klein lettertjes

- De actie loopt van donderdag 10 december tot en met 24 december 2020.

- Zolang de voorraad strekt

- 1 set kaarten per klant

- Mocht je je item niet mooi vinden en het willen retourneren, dan moeten de set kaarten en de kaars ook mee retour. Mocht je de kaars of de set kaarten willen houden, dan rekenenen we daarvoor de kosten ( €14,50 Kaars - €14,95 Set kaarten) en eventuele verzendkosten.

- Voor de rest? Happy shopping!