Skip to content
Read our reviews ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,6

WE GAAN VERHUIZEN

  SCROLL DOWN

We gaan verhuizen

En dat kost wat tijd...

Jullie gaan verhuizen? Ja, met het magazijn! We nemen een grote stap, want tot nu toe hebben we al jullie pakketjes zelf gedaan. Maar dat gaat nu veranderen.

Een jaar of vier geleden ben ik, Nicole, PLEIN PUBLIQUE begonnen. Het was een enorme leuke rollercoaster. In het begin werden alle pakketjes vanuit huis verstuurd. De voorraad stond dan ook letterlijk in de slaapkamer. Kan je je het voorstellen? Midden in de nacht naar de WC en dan struikelen over een klein doosje wat precies in het looppad stond... Zoiets dus.

 

Na twee jaar heb ik de stap genomen om een kantoor slash magazijn te gaan huren. De gehele voorraad verdween uit de slaapkamer naar het magazijn in Haarlem. Naast het feit dat de slaapkamer toch veel groter was dan dat ik dacht, gaf het ook rust thuis. Aan de andere kant werd het drukker en moest ik mensen gaan inplannen om pakketjes te laten pakken. Natuurlijk heb ik in Haarlem ook zelf met liefde nog staan inpakken, maar het afgelopen jaar werd het zo enorm druk met inpakken, dat ik soms niet meer aan werken toe kwam. En dat gaf stress.


ACTIE...waavan akte

 

Dus tijd om actie te ondernemen. Na veel wikken en wegen heb ik besloten om de bestellingen uit te besteden bij een fulfillment bedrijf. Een bedrijf dat het hele logistiek proces zal ontzorgen.

Het leuke is, is dat ik een bedrijf heb uitgekozen dat ook gerund wordt door een vrouw, Simone. En ook zij heeft service hoog in het vaandel staan. Jullie bestellingen zullen dus met veel liefde en aandacht verstuurd worden. Er is alleen wel één dingetje...dat verhuizen en alles bij Simone weer op z'n plek krijgen, kost wel wat tijd. Waarschijnlijk een dag of 5. Daarom geven we jullie deze dagen 10% 'geduld' korting.

Bestellingen gaan gewoon door, alleen leveren we pas uiterlijk volgende week dinsdag uit. Deal?

 

Gebruik code: DANKVOORJEGEDULD in de checkout en de rest gaat vanzelf.

Lfs, Nicole

 

* De code is niet te gebruiken met andere codes ofwel promoties

SIMONE - FULLFILLMENT

 

Simone weet dat de liefde tijdens het inpakken overkomt bij de ontvanger tijdens het uitpakken. Dat is één van de redenen dat we hebben gekozen voor Simone. Ze heeft service hoog in het vaandel staan! Simone & haar team gaan het vanaf 17 november van ons overnemen! Gaat er dus iets niet goed met je pakketje...dan bellen we Simone :-)

Shipment before 8 PM

All orders before 8 pm will be shipped the same day

Shipments & returns

Shipments & returns

21 days refund policy

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg direct geld terug.

Refund policy

English