Skip to content
Read our reviews ⭐⭐⭐⭐⭐ 9.6

Retouren & ruil procedure

Hey hi Hello!,

 Wil je een artikel retourneren ofwel ruilen? Hieronder lees je hoe je dit het makkelijkste kan aanpakken.

Ruilen voor een andere maat 

Deze is makkelijk! Klik HIER en vul je gegevens in ( e-mail en ordernummer). Je kunt dan meteen aangeven welke maat je wilt ontvangen en deze wordt dan meteen voor jou verwerkt.

 

Ruilen voor een andere kleur of ander item

Deze is ook makkelijk, maar verloopt net even anders omdat het systeem dit niet automatisch kan verwerken voor jou. Daarom doen wij dat voor je :-)


Klik HIER en vul je gegevens in ( e-mail en ordernummer). Dan meld je het artikel dat je wilt ruilen aan als RETOUR (dus geen ruiling aanvinken!). Daarna stuur je ons even een berichtje naar hello[@]pleinpublique.com dat je de retourmelding hebt gedaan en welk artikel je als ruiling wilt ontvangen. Wij zorgen er dan voor dat de ruiling aan je wordt verstuurd.

 

Retourneren 

Jammer als een artikel niet naar wens is, maar kan gebeuren natuurlijk. Klik HIER en vul je gegevens in ( e-mail en ordernummer). Zodra we de retourzending hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag zsm aan je terugstorten.

Het is natuurlijk ook mogelijk om te ruilen en retourneren tegelijkertijd. Je kunt dan voor de afzonderlijke items de bovenstaande stappen volgen. Vergeet niet ons een mailtje te sturen, zodat wij de ruiling voor andere kleur of ander item voor je kunnen verwerken! Dit is dus niet nodig als je ruilt voor een andere maat.
Klinkt ingewikkeld, maar is het eigenlijk niet hoor! En mocht je er niet uitkomen, we are here for you!

 

Meer vragen over je bestellling?

Stuur een maitje naar hello[@]pleinpublique.com met als onderwerp je ordernummer. Dan gaan we dat zo snel mogelijk helpen!

Liefs, Lonneke, Nicole en Kim

 

Shipping before 8 p.m.

All orders ordered before 8 p.m. will be shipped the same day

Shipping policy

21 DAYS right of return

Having doubts? You can return your package with us up to 21 days and get a direct refund.

Refund policy