Skip to content
Read our reviews ⭐⭐⭐⭐⭐ 9,6


BLUE FRIDAY


LET'S DO BLUE FRIDAY WEEKEND

Wat hebben zonnebrillen en Black Friday met elkaar te maken? Leggen we uit!

 

Het begon dit jaar met de contentkalender – onze virtuele ‘boss’ die mij en de meiden van het team ruim op tijd een seintje gaf dat Black Friday er aan komt. En we kregen een beetje de kriebels. Want past Black Friday eigenlijk nog wel in deze tijd? En past het nog bij PLEIN PUBLIQUE? Hoe kunnen we een sales driven fenomeen ombuigen naar iets waarmee we ook de gemeenschap een positieve boost geven? Niet alleen nemen, maar ook geven dus. Uhm ja…top idee, maar hoe pak je dat aan?

 

We willen graag iets goed doen en kozen ervoor om ‘het goede doel’ mee te laten profiteren van onze Black Friday opbrengsten. Nu alleen nog even bedenken hoe/wat/wie… dat lijkt makkelijker dan het is. Iets voor ‘de mens’en iets voor het milieu: daar waren we het snel over eens. Uiteindelijk kwamen we hier op uit. Lees hieronder verder...


WAT GAAN WE DOEN?

We hebben, mede door jullie hulp op instagram, een keuze gemaakt. De voedselbank: daar hoeven we denk ik niet veel woorden aan vuil te maken. Ze delen eerste-levensbehoeften uit en geven daarmee praktische, hands-on hulp aan diegenen die het het hardst nodig hebben. Hulde.

 

Het tweede doel kwam bijna letterlijk bovendrijven toen ik naar Jinek zat te kijken. Aan de gesprekstafel zat een knaap met een missie: plastic afval in de oceanen en rivieren opruimen. The Ocean Cleanup is gigantisch succesvol en heeft al veel plasticsoep verwijderd en… gerecycled tot superhippe zonnebrillen! Zo’n eyecatching blauwe bril kost 200 euro katchinggggg, maar je koopt niet alleen maar een gerecyclede zonnebril. Je doneert door je aankoop weer aan The Ocean Cleanup waardoor ze onze natuurlijke waterbronnen blijven beschermen.

 

Door het laatste goede doel hebben we we BLACK FRIDAY omgedoopt in BLUE FRIDAY. ( Zee & blauwe zonnebrillen...snappie?)

 

We horen je denken: goeie doelen, no doubt, maar eh… wat wordt nou de actieee?

 

 


DE BLUE FRIDAY ACTIE

 

Op speciaal voor BLUE FRIDAY geselecteerde items trekken we 50% van de verkooprijs af,  we geven jou 25% korting en doneren de resterende 25% aan de voedselbank & The Ocean Clean-up in de vorm van zonnebrillen.

 

Dus jij krijgt 25% en wij doneren hetzelfde aan de goede doelen. Maar tevens maak je bovendien kans op één van de hippe zonnebrillen van The Ocean Cleanup, gemaakt van gerecycled oceaanplastic. Elke verkochte bril financiert het opruimen van een hoeveelheid plastic-afval die gelijkstaat aan het oppervlak van 24 voetbalvelden.
 

 


HOE WERKT HET

 

 

Shop je favorieten op onze Blue Friday pagina op en sla je slag. Vervolgens voer je bij het afrekenen code BLUEFRIDAY in en voilà; je 25% korting wordt automatisch verrekend én je doet ook meteen mee aan de The Ocean Clean-up zonnebrillen win-actie.

 

* De andere 25% storten wij binnen vier weken na Blue Friday

**De winnaars van de zonnebrillen worden rond 17 december 2020 bekend gemaakt.


code BLUEFRIDAY

 

Dan nog even de kleine lettertjes ;-)

  • Levering geschiedt zo snel mogelijk, maar kan door de drukte 5 dagen duren.
  • De actie is niet te combineren met andere acties of voucher-codes.
  • De korting is alleen te gebruiken op de artikelen die staan op de Blue-Friday pagina.
  • Over de uitslag van de zonnebrillen win-actie wordt niet gecorrespondeerd.
  • De code kan je tot en met maandagavond 30 november 2020 23:59 uur gebruiken. Maar wees er snel bij, want op =op

 

 

Shipment before 8 PM

All orders before 8 pm will be shipped the same day

Shipments & returns

Shipments & returns

21 days refund policy

Twijfel? Je kan bij ons tot 21 dagen dagen je pakket retour sturen en dan krijg direct geld terug.

Refund policy

English