EGGCEPTIONAL

Vraag me niet hoe, maar ik ben met vijf leuke vrouwen een pop-up store gestart. Alles moet de eerste keer zijn en een pop-up store dus ook.  Vanaf aanstaande zondag 25 t/m donderavond 29 maart zijn we te vinden op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam.

Wat is er dan te vinden?

Nou, uhh..veel moois? Want elk merk op zich is ontwikkeld door vrouwen, die elk uit eigen frustratie, hun eigen unieke fashion merk hebben gebouwd. En wie weet nou beter waar vrouwen van houden, dan de vrouwen zelf. Over dat laatste zijn de meningen trouwens nogal verdeeld, maar het klinkt gewoon erg leuk ;-)

Dus o
ntdek wat elk merk zo uniek maakt, door het te zien, voelen en ervaren. Van pumps, tot onze gestreepte truitjes, tot heuptasjes, damespakken en sieraden.  Het is er allemaal.  Kortom, meer dan de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze eggciting pop-up store!

Want daarna kan je als een blij ei de winkel weer verlaten.  Wel gezellig net voor dat het paasweekend begint.

Kom je ook? Onderin meer details.

Maar eerst de de MOOIE MERKEN!

ENDLESS COMBINATIONS SIERADEN

Endless Combinations is een Accessoires & Lifestyle webshop met een mix unieke items voor mannen & vrouwen. Van de mooiste sieraden tot de leukste accessoires voor jezelf en je interieur. Echte eye-catchers en absolute musthaves!

www.endlesscombinations.com

----------------------------------------------

NOYANOIR HEUPTASJES

Een mooie tas is de finishing touch voor elke outfit, alleen zijn veel mooie tassen totaal niet functioneel. NOYA NOIR heeft de traditionele heuptas een upgrade gegeven en een ‘mooi ornament’ ontworpen dat elke outfit afmaakt én ontzettend functioneel is. Dat is dan ook precies waar NOYA NOIR voor staat: het ontwerpen van functionele items met een tijdloze en luxe uitstraling, geschikt voor elke vrouw op de wereld. Zie het mooie  heuptasje op de foto hierboven met onze nieuwe trui in katoen-zijde; LA FLORINE

www.noyanoir.com

----------------------------------------------

LINJASHOES PUMPS

Zo is het mogelijk om de stijlvolle pumps van LINJA te passen en ervaren, die anders alleen online te koop zijn. Een pump die innovatief comfort combineert met het mooiste leer en echt Italiaans vakmanschap. Een pump voor ieder moment, voor iedere vrouw die stijlvol en krachtig voor de dag wil komen. Niet voor niets dat ook steeds meer bekende Nederlandse vrouwen fan zijn van LINJA! Hieronder op de foto met ons toffe merino truitje LA PARISIENNE

www.linjashoes.com

----------------------------------------------

CIRCE THE LABEL - DAMESPAKKEN

Het doorlopen van een drukke werkdag of een etentje met vriendinnen, de verschillende pakken van CIRCE The Label zijn geschikt voor zowel business, casual en feestelijke gelegenheden. De brand focust zich op de dagelijkse uitdagingen waarmee de moderne vrouw wordt geconfronteerd. De vrouw is de hoofdfocus van de brand; net als “de vrouw” is CIRCE The Label een brand gericht op multi-tasking: dressing every occasion.

www.circethelabel.com

And last, but not least :-) PLEIN PUBLIQUE

Wij van PLEIN PUBLIQUE zijn er natuurlijk ook. En ikzelf ben er bij, dus een mooie gelegenheid om elkaar dan eens in het echt te ontmoeten. Daarnaast is de hele collectie te bewonderen. De mooiste dameskleding met altijd een mooi streepje. Van t-shirts, tot truien. Van katoen tot kasjmier.


www.pleinpublique.com

-------------------------------

DETAILS POP-UP STORE

Waar is het?
Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam

( LET OP, niet de Haarlemmerstraatweg of Haarlemmerweg) 

Wanneer zijn jullie open?
Zondag 25 maart tot en met 29 maart 

Zondag: 12:00-17:00 uur
Maandag: 11:00-19:00 uur
Dinsdag: 11:00-19:00 uur
Woensdag: 11:00-19:00 uur
Donderdag: 11:00-21:00 uur


Hoe kom ik er met het openbaar vervoer?
Via Centraal station is het ongeveer 12 minuten 
lopen. En dan loop je al snel in op de leuke Haarlemmerdijk.
Toch met het OV? Kijk dan op 
9292.nl Er zijn namelijk vele manieren om er te komen. 

En met de auto?

Dat kan. Je kan je auto op verschillende manieren kwijt in de parkeergarages. De dichtsbijzijnde is:
Parkeergarage Willemspoort 
Haarlemmer Houttuinen 549 Amsterdam


Toch liever wandelend, hollend, kruipend, zingend of met de fiets? Google maps doet wonderen! :-)

Nicole, wanneer ben jij aanwezig?
Ik ben er zondagmiddag, maandagmiddag, dinsdagmiddag, woensdag en donderdag tot een uur of vijf.  Leuk om je te zien!

-------

Kom je langs? Dan hebben we een aanbieding voor je. Omdat we geen pakket hoeven te versturen en jij helemaal naar ons toe komt, geven we je
10% cadeau op je aankoop met de code
EGGCEPTIONAL in de winkel. 

 

See-ya!