Van Dijk Waalwijk Van Dijk Waalwijk

Van Dijk Waalwijk

BREIZH bij VAN DIJK in Waalwijk

Yes! Vanaf heden zijn onze mooie PLEIN PUBLIQUE dames en heren truien ook te verkrijgen bij VAN DIJK in Waalwijk.

 

VAN DIJK is de mooiste independent department store van de omgeving. Een multi-brandstore van bijna 2000m2. Met maar slechts één doel voor ogen: het allermooiste van de wereld voor u naar Waalwijk halen. Dat is best een uitdaging, maar dat lukt ze prima!


De winkel is gelegen in het Brabantse Waalwijk en is opgericht in 1953 door de vader van de huidige eigenaar, Hans van Dijk.  Samen met zijn vrouw Jeanne bieden ze de mooiste dames - en herenkleding aan uit Milaan, Parijs, Londen en New York.  Het is een prachtige zaak waar mensen uit heel Nederland naartoe komen om de collecties te bekijken. Met het ruime aanbod van verschillende merken en stijlen word je verzekerd van een fantastische look. 

Deze multi-brand store heeft een aparte afdeling genaamd Studio. Daar liggen de high-fashion pieces en het hangt er vol met de mooiste namen zoals Isabel Marant, Iro, Schumacher, Day Birger en Mikkelsen, Patricia Pepe, Marlene Birger en Natan. En last but not least... PLEIN PUBLIQUE
Dus zijn we met recht :-) te vinden tussen de fijnste merken van de wereld.


Mocht je in de buurt zijn van Waalwijk, vergeet dan niet even langs te gaan. Ze hebben ook een restaurant in de winkel, dus met de lunch zit het goed. ;-)

 

Enjoy!

 

VAN DIJK

Stationsstraat 22

5141 GE Waalwijk

Telefoon: 0416 335 512

 

 

Van Dijk Waalwijk